Adresgegevens

Privacy policy

Privacy

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Sportjuwelier.nl is belangrijk voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op Sportjuwelier.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Sportjuwelier.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is hello@Sportjuwelier.nl

4) Monitoren gedrag bezoeker

Sportjuwelier.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites, omdat het informatie oplevert die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie.

 

Sportjuwelier is een kleinschalig persoonlijk bedrijf dat is ontstaan uit de liefde voor sport. Oprichter is voormalig atlete Andra Laarhuis. Met haar teamgenoten was ze jarenlang Nederlands recordhouder op de, naar eigen zeggen, meest incourante afstand in de atletiek, de 4x200m indoor. Sinds 1989 was ze (sport)journalist voor diverse bladen en kranten. Onlangs deed ze een stapje terug uit de journalistiek om zich volledig te wijden aan Sportjuwelier. In 2013 verscheen haar eerste boek: 101 redenen om niet te sporten, maar het wél te doen. Andra heeft twee kinderen die, hoe kan het ook anders, ook veel sporten en aan hockey en atletiek doen. Haar partner bereidt zich voor op zijn eerste triathlon en de Marathon Des Sables.

 

Ben je op zoek naar een ander origineel cadeau? Kijk dan ook eens op uniekearmbanden.nl. Op deze armbanden kun je je eigen tekst laten maken. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Your story in one piece. We maken ook SOS-armbandjes voor kinderen in allerlei vrolijke kleurtjes met jouw telefoonnummer(s). Dus kijk rustig rond op beide sites. Like ons vooral ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!